Wat is een challenge?

Met de PRICE challenges laten we zien hoe het anders kan. Maar wat is een challenge precies? Een challenge is een vraagstuk die we omzetten naar een concrete opdracht. 

Elke challenge is uniek. We combineren denken en doen in de zoektocht naar circulaire oplossingen. We bedenken en onderzoeken nieuwe innovaties. We doen experimenten en tests in de praktijk. Dit brengen we samen in het PRICE: Fieldlab. 

Weerwater

In het hart van Almere ligt het Weerwater. Dat hier wat te behalen valt op gebied van circulariteit, staat als een paal boven water. We dagen je uit om mee te denken!

Circuloco

Een podium waar circulariteit en creativiteit elkaar ontmoeten, klinkt als muziek in de oren. Lokale makers buigen zich over de invulling van dit paviljoen - doe je ook mee?

STUDENTENCAMPUS 2.0

Studenten wonend op 10 m2 en een enorme plastic afvalberg: wat hebben deze uitdagingen met elkaar gemeen? Dat de oplossing onderweg is! Maar hulp kan nooit kwaad. Klik voor meer.

Begint het al te bruisen? Op zoek naar de juiste partners? Of heb je een prototype dat getest kan worden? We zijn reuze benieuwd! Laat het ons vooral weten.