Circulaire ondernemers uit Almere gezocht voor Innofest Test Teevee

PRICE, UPALMERE! en Innofest slaan de handen ineen. Voor een nieuwe editie van Innofest Test Teevee zijn we op zoek naar 3 starten/of scale-ups die zich bezighouden met circulariteit in de bouw en/of ict/tech. Meld je aan en verzamel bewijslast voor je volgende stap!

 

Testen, testen, testen

Assumption is the mother of all fuck-ups. Daarom gelooft Innofest zo heilig in het belang van testen. Negen op de tien innovaties falen, omdat een prototype onvoldoende is getest voordat het de markt opgaat. Dit kost ondernemers een hoop tijd, geld en energie. Daarom helpen wij ondernemers met het in een zo vroeg mogelijk stadium testen van hun prototypes. Op festivals, living labs of met Innofest Test Teevee.

 

Het concept

  • Bij Innofest Test Teevee gaan ondernemers onder leiding van de innovatie-experts van Innofest in gesprek met een online of offline testpanel.
  • De panelleden kunnen op verschillende onderdelen van de innovatie feedback leveren: van het verhaal achter je product tot de smaak en de verpakking.
  • Zo halen ondernemers in korte tijd veel waardevolle data op, die ze kunnen gebruiken om hun product verder te verbeteren.
  • Kijk om een indruk te krijgen van Test Teevee deze video van Oerol 2020.

 

Meld je aan voor deze speciale editie van Test Teevee en verzamel bewijslast voor je volgende stap! Dit kan t/m 28 september via deze link.

 

 

    Aanbevolen nieuws artikelen: