Circulaire ondernemers uit Almere gezocht voor Innofest Test Teevee

23 augustus 2021

PRICE, UPALMERE! en Innofest slaan de handen ineen. Voor een nieuwe editie van Innofest Test Teevee zijn we op zoek naar 3 starten/of scale-ups die zich bezighouden met circulariteit in de bouw en/of ict/tech. Meld je aan en verzamel bewijslast voor je volgende stap!

 

Testen, testen, testen

Assumption is the mother of all fuck-ups. Daarom gelooft Innofest zo heilig in het belang van testen. Negen op de tien innovaties falen, omdat een prototype onvoldoende is getest voordat het de markt opgaat. Dit kost ondernemers een hoop tijd, geld en energie. Daarom helpen wij ondernemers met het in een zo vroeg mogelijk stadium testen van hun prototypes. Op festivals, living labs of met Innofest Test Teevee.

 

Het concept

 • Bij Innofest Test Teevee gaan ondernemers onder leiding van de innovatie-experts van Innofest in gesprek met een online of offline testpanel.
 • De panelleden kunnen op verschillende onderdelen van de innovatie feedback leveren: van het verhaal achter je product tot de smaak en de verpakking.
 • Zo halen ondernemers in korte tijd veel waardevolle data op, die ze kunnen gebruiken om hun product verder te verbeteren.
 • Kijk om een indruk te krijgen van Test Teevee deze video van Oerol 2020.

 

Meld je aan voor deze speciale editie van Test Teevee en verzamel bewijslast voor je volgende stap! Dit kan t/m 28 september via deze link.

 

 

  Aanbevolen nieuws artikelen:

  Hoe is het nu met…? Thomas Siderius over lokale betaalsystemen en zijn favoriete PRICE Challenge.

  Hoe is het nu met…? Thomas Siderius over lokale betaalsystemen en zijn favoriete PRICE Challenge.

  Het mogelijk maken van de circulaire economie, daar werken wij iedere dag aan met een team van professionals. Zo ook Thomas Siderius, die zijn zijn MRA traineeship bij PRICE heeft afgerond en nu als onderzoeker en projectleider werkt voor het Nationaal Programma Samen Nieuw-West, voor de gemeente Amsterdam. Hij onderzoekt daar de potentie van een lokaal betaalsysteem als instrument om een sterker Nieuw-West te creëren op basis van lokale inkoop en geldcirculatie. Wat doet Thomas verder en waar droomt hij van voor in 2030?

  Lees meer
  Circulaire Economie door de oren van PRICE: nu als podcast te luisteren!

  Circulaire Economie door de oren van PRICE: nu als podcast te luisteren!

  Hoe ziet de circulaire economie er in de praktijk uit? Tijdens de Week van de Circulaire Economie gingen we op bezoek bij twee voorbeelden uit de bouw. We nemen je mee naar twee gebouwen die circulaire economie concreet maken en gingen aan tafel voor een gesprek met experts. Ben je benieuwd? Goed nieuws: de gesprekken zijn te luisteren als podcast!

  Lees meer
  Terugblik op de Onbijtkennissessies tijdens de Week van de CE

  Terugblik op de Onbijtkennissessies tijdens de Week van de CE

  Een ochtend vol met energie: dat was het zeker tijdens de Ontbijtkennissessies die wij tijdens de Week van de Circulaire Economie organiseerden, in samenwerking met C-Creators en Cirkelstad. Het doel tijdens deze sessies was om kennis vanuit de academische wereld op een laagdrempelige manier te delen. We blikken terug op waardevolle ochtenden, lees je mee?

  Lees meer