Ontdek de PRICE HUB en kom langs!

Nog even aftellen en dan is het alweer tijd voor de Week van de Circulaire Economie! Van 6 tot en met 11 februari worden er door hubs uit heel het land evenementen georganiseerd. En we roepen jou op om met ons mee te doen deze week. Of je nou al een circulaire denker bent, actief meewerkt in het werkveld, enthousiast wordt van duurzame initiatieven of nog oriënterend bent hoe deze nieuwe economie ook voor jou kan werken: voor iedereen hebben we wat in petto!

Als Flevolands actielab is het bij PRICE iedere week De Week van de Circulaire Economie, maar deze week besteden we er nét iets meer aandacht aan. Dit alles vanuit onze eigen HUB in het centrum van Almere. We nodigen je uit voor een van de inspirerende ontbijtsessies, het inloopcafé of breng ons een spontaan bezoek deze week: we beloven je dat je weer met veel energie de deur uitgaat.

Kom langs op de HUB tijdens een van onze events of buiten de events om tussen 10:00 en 17:00, van maandag 6 februari tot en met zaterdag 11 februari. Speciaal voor de Week van de Circulaire Economie zetten we onze deuren open en heten we je van harte welkom.

We dagen je uit, draai een slag aan het rad!

Draai aan het rad en ga met een van ons in gesprek. Achter het rad hebben we vragen en activiteiten voor je verborgen, allemaal voor voldoende stof tot nadenken en zodat je hier morgen al mee aan de slag kunt.

Nature Building Kit: bouw je met ons mee?

Jawel, we gaan aan de slag met het bouwen van een huis! Speciaal in de PRICE Hub kun jij zelf een huis bouwen gemaakt met natuurlijke materialen. Een muur gemaakt van schimmels, een dak van kurk en een vloer van ei? Het kan allemaal! We nodigen je uit om mee te denken en te doen met het bouwen aan een groene wereld voor iedereen.

Die groene toekomst, die bouw je zelf! We gaan graag met je aan de slag en kijken mee naar alle mogelijkheden die circulair en biobased bouwen met zich meenemen. Kom luisteren, vragen en vooral bouwen!

Concept & Design: Lucas De Man en Pascal Leboucq
De Nature Building Project is een concept van Company New Heroes
De Nature Building Kit is ontwikkeld in samenwerking met NEMO Science Museum en met dank aan Bruns

Meer activiteiten tijdens de week van circulaire economie :

Ontbijtsessies tijdens de Week van de CE: PRICE x C-Creators

Ontbijtsessies tijdens de Week van de CE: PRICE x C-Creators

PRICE en C-creators slaan de handen ineen. Tijdens de week van de CE geven we graag een podium aan kennisinstellingen gespecialiseerd in verschillende topics binnen circulair bouwen. In een reeks ontbijtsessies delen we de nieuwste inzichten op thema’s binnen de circulaire bouweconomie

Lees meer
Belastingverschuiving in de Bouw

Belastingverschuiving in de Bouw

Circulair bouwen heeft niet alleen op het milieu een grote impact, maar ook op ons als mens. Wat is de waarde hiervan? En, hoe kunnen we deze waarde meten? In dit programma spreken we hierover met diverse experts uit het veld. We geven een voorproefje van de resultaten van het nieuwste onderzoek naar Belastingverschuiving in de Bouw, wat kan de taxshift betekenen voor de transitie naar een circulaire bouweconomie?

Lees meer