Schuif aan bij de circulaire economie, aan tafel met PRICE!

De uitdagingen uit onze eigen provincie aanpakken? Dat doen we graag, samen met ons netwerk van ondernemers, onderwijs en overheid. We gaan met zijn allen om de tafel en uiteraard met elkaar in dialoog. Vorig jaar tijdens de Week van de Circulaire Economie organiseerden we voor de eerste keer het Dialoog Diner. Dat smaakte naar meer!

Tijdens deze editie van de Week van de Circulaire Economie organiseren we een editie waar we met een positieve bril op terugkijken naar Floriade Expo 2022 met niet te vergeten de Floriade Demontage Fase. We gaan aan de slag met de oogst en nemen elkaar mee in de circulaire actiemodus!

We nodigen Flevolandse mogelijkmakers uit. Mee-, fris en dwarsdenkers, trekkers en duwers. Het belooft een inspirerende avond te worden.

Het Dialoog Diner is een besloten event. Aanmelden hiervoor is niet mogelijk. Wil je wel graag met ons in contact komen en aan de slag? Dat kan! Stuur een mailtje naar denkendoemee@price-ce.nl of laat van je horen op LinkedIn of Instagram via @price_circulair of neem een kijkje bij een van onze andere events tijdens de Week van de Circulaire Economie, klik hier.

Meer activiteiten tijdens de week van circulaire economie :

Ontbijtsessies tijdens de Week van de CE: PRICE x C-Creators

Ontbijtsessies tijdens de Week van de CE: PRICE x C-Creators

PRICE en C-creators slaan de handen ineen. Tijdens de week van de CE geven we graag een podium aan kennisinstellingen gespecialiseerd in verschillende topics binnen circulair bouwen. In een reeks ontbijtsessies delen we de nieuwste inzichten op thema’s binnen de circulaire bouweconomie

Lees meer
Belastingverschuiving in de Bouw

Belastingverschuiving in de Bouw

Circulair bouwen heeft niet alleen op het milieu een grote impact, maar ook op ons als mens. Wat is de waarde hiervan? En, hoe kunnen we deze waarde meten? In dit programma spreken we hierover met diverse experts uit het veld. We geven een voorproefje van de resultaten van het nieuwste onderzoek naar Belastingverschuiving in de Bouw, wat kan de taxshift betekenen voor de transitie naar een circulaire bouweconomie?

Lees meer