Partnerbijeenkomst PRICE - Donkergroep - Van Wijnen 08 SeptemberSep 2022 10:15 - 12:45Floriade terrein, Almere

Bij PRICE werken we graag samen met onze partners: om het onmogelijke mogelijk te maken. Een 100% circulair paviljoen op de Floriade? Dat kan! Circuloco staat inmiddels al 4 maanden te pronken op het Floriade terrein.

Wil jij nog kennismaken met ons, onze partners of het Circuloco paviljoen bezoeken? Speciaal voor onze partners organiseren PRICE, Donkergroep en Van wijnen nog twee inspiratie bijeenkomsten, In Circuloco.

Op 8 september staat het thema circulair bouwen centraal. Tijdens deze sessie duiken we in de wereld van circulair bouwen en zoeken we verdieping op het onderwerp.

Het thema van de sessies op 27 september is natuurinclusief bouwen. Laat je inspireren en denk met ons mee over hoe natuurinclusiviteit vastgoed en woongenot verhoogt. Hoe haal je waarde uit de omgeving? Hoe creëer je biodiversiteit in een wijk? Is natuurinclusiviteit een eis of noodzaak?

 

Programma

 • Inspirerende kennissessies over Natuurinclusief bouwen (27 september)/ Circulair Bouwen (8 september) door Elwin de Vink (Donker Groep), Marije Kamphuijs (Van Wijnen) en Ingrid Zeegers (PRICE)
 • Kom samen in actie tijdens een dialoog
 • Ervaar ons volledig circulair & natuurinclusief gebouwde paviljoen Circuloco 
 • Bezoek de Floriade

 

Circulair bouwen

Op 8 september staat het thema circulair bouwen centraal. Tijdens deze sessie duiken we in de wereld van circulair bouwen en zoeken we verdieping op het onderwerp.

Duurzame innovaties en materialen zien we graag in de bouw. Hoe zorgen we ervoor dat deze een plek vinden, of juist verstigeven, in ons waardesysteem? Hoe krijgen materialen via urban mining een nieuwe bestemming? Het circulaire en demontabele Circuloco paviljoen is bij uitstek de plek om over dit onderwerp stil te staan.

 

Natuurinclusief bouwen

Het thema van de sessies op 27 september is natuurinclusief bouwen. Laat je inspireren en denk met ons mee over hoe natuurinclusiviteit vastgoed en woongenot verhoogt. Hoe haal je waarde uit de omgeving? Hoe creëer je biodiversiteit in een wijk? Is natuurinclusiviteit een eis of noodzaak?

Als samenwerkende partijen zijn wij van mening dat we natuurinclusiviteit veel integraler kunnen aanvliegen. Groen en bouw kunnen veel meer integreren. We denken dit te bereiken als je als geïntegreerde teams kijkt naar wat je uiteindelijk wilt bereiken. Maar hoe kunnen we huidige systemen op elkaar aansluiten zodat er een fijne (leef)omgeving voor de gebruiker ontstaat? We gaan er graag over me je in gesprek

 

Locatie

Circuloco Paviljoen

Floriade, Almere

 • Van Wijnen
  Organizer of Partnerbijeenkomst PRICE - Donkergroep - Van Wijnen
 • Donkergroep
  Organizer of Partnerbijeenkomst PRICE - Donkergroep - Van Wijnen
Import to Google Calendar

Location

Circuloco Paviljoen, Floriade terrein, Almere

Directions

Could not find route!

 • Schedule
 • Guests
 • Attendance
 • Forecast
 • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org