Dialoog Diner (besloten event) 07 FebruariFeb 2023 17:00

Schuif aan bij de circulaire economie, kom aan tafel bij PRICE! De uitdagingen uit onze eigen provincie aanpakken? Dat doen we graag, samen met ons netwerk van ondernemers, onderwijs en overheid. We gaan met zijn allen om de tafel en uiteraard met elkaar in dialoog. Vorig jaar tijdens de Week van de Circulaire Economie organiseerden we voor de eerste keer het Dialoog Diner. Dat smaakte naar meer!

Tijdens deze editie van de Week van de Circulaire Economie organiseren we een editie waar we met een positieve bril op terugkijken naar Floriade Expo 2022 met niet te vergeten de Floriade Demontage Fase. We gaan aan de slag met de oogst en nemen elkaar mee in de circulaire actiemodus!

We nodigen Flevolandse mogelijkmakers uit. Mee-, fris en dwarsdenkers, trekkers en duwers. Het belooft een inspirerende avond te worden!

 

Het Dialoog Diner is een besloten event. Aanmelden hiervoor is niet mogelijk. Wil je wel graag met ons in contact komen en aan de slag? Dat kan! Stuur een mailtje naar denkendoemee@price-ce.nl of laat van je horen op LinkedIn of Instagram via @price_circulair.

 

Import to Google Calendar
  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org