Expositie: I AM MATERIAL

Wanneer | woensdag 13 en donderdag 14 maart 2024
Tijd | geopend tussen 10.00 en 17.00
Waar | PRICE Hub, Archerpad 8 in Almere
Voor wie | architecten, designers, bouwers, docenten, studenten, beleidsmakers,
onderzoekers en geïnteresseerden op het gebied van circulair bouwen

In de expo ‘I am Material’ kun je allerlei circulaire bouwmaterialen zien en voelen. Zowel biologische als technologische materiaalgroepen komen aan bod. Laat je inspireren door de nieuwste materialen en de vernieuwingen binnen klassieke bouwmaterialen. We gaan in op hun prestaties, toepassingen en hun scores op verschillende thema’s en indicatoren van circulariteit (gebaseerd op de taal van HetNieuweNormaal).

Deze tentoonstelling is tot stand gekomen dankzij de partners die aangesloten zijn bij het Ecosysteem PPS Nationaal Groeifonds – Circulair & Digitaal in Denken, Leren & Doen en is samengesteld door curator Els Zijlstra. Els is oprichter van het internationaal gerenommeerde materialenplatform Materia (nu MaterialDistrict). Als architect richt ze zich op innovatieve materialen in de bouwsector en op materiaalinnovaties in andere sectoren.

PRICE wil met deze expo ‘I am Material’ zowel ondernemers, onderwijs, overheid, onderzoekers en haar omgeving informeren, inspireren en met elkaar in contact brengen om de bouw van een circulaire leefomgeving te stimuleren en te versnellen!

Je bent van harte welkom om de expo ‘I am Material’ te bezoeken! De expositie is voor iedereen geopend op 13 en 14 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang en parkeren is gratis, koffie en thee staan klaar.

Deze expositie is onderdeel van de Week van de Circulaire Economie. Voor vragen of meer informatie over PRICE en de expositie mail naar hub@price-ce.nl.

We hopen je te zien!

Het PRICE-team

    Aanbevolen nieuws artikelen: