Hoe doen wij dat?

13 september 2021

We brengen partijen samen en denken mee over uitdagingen die voor ons liggen. Van de tekentafel tot aan het prototype: samen gaan we op zoek naar antwoorden. In wisselende teams wordt er gewerkt aan circulaire projecten. Regie en eigenaarschap liggen hierbij telkens bij een andere partij. De ene keer staat een grensverleggend onderzoek centraal, de andere keer gaan we aan de slag met vragen uit het bedrijfsleven.

De vraagstukken die opkomen, zetten we om in challenges. Binnen de challenges is er volop ruimte voor testen en experimenteren, verbeteren en opschalen, vallen en weer opstaan. Hoe dan ook: circulariteit staat centraal. Met 100.000 huizen die we moeten gaan bijbouwen in Flevoland de komende jaren, vormen de thema’s bouw en leefomgeving de basis voor de PRICE challenges.

Elke PRICE challenge is uniek. We denken mee, helpen plannen verder te ontwikkelen en koppelen partijen aan elkaar. Soms wordt een challenge vanuit PRICE aangejaagd, maar er is vooral veel ruimte voor anderen (lees: jij!) om met inspirerende ideeën te komen. Overheid, onderwijs, ondernemers: per challenge kijken we wie er nodig is en stellen dan het juiste team samen. We gaan met elkaar om de tafel en stemmen vraag en aanbod op elkaar af.

Uiteindelijk brengen we challenges in de praktijk in het PRICE: Fieldlab. Hier testen we nieuwe innovaties en verbeteren we oplossingen. Onderzoekers, grote en kleine bedrijven, startups of studenten kunnen op deze plek hun prototypes testen, experimenteren met nieuwe ideeën en leren van vorige pogingen. It’s where the magic happens!

  Aanbevolen nieuws artikelen:

  Ally bloeit verder.

  Ally bloeit verder.

  Floriade planten op verschillende locaties in Almere beschikbaar | Dank allemaal voor de enthousiaste en overweldigende hoeveelheid aanmeldingen. De inschrijving is inmiddels gesloten. Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt hier de komende week een bericht over.

  Lees meer
  Inspiratie om te lezen, luisteren of te kijken: tips van PRICE!

  Inspiratie om te lezen, luisteren of te kijken: tips van PRICE!

  Heb je al genoten van een vakantie, zit er nog iets in het vooruitzicht of misschien zit je er nog wel middenin op het moment van het lezen van dit stuk. Boekentips zijn altijd handig om erbij te hebben! Deze dagen zien we onszelf het liefst met een inspirerend boek in je hand of een prikkelende podcast in de oren met het zonnetje op ons bol. Dat klinkt fantastisch! Alleen, wat was nou ook alweer die ene podcast? En wat is een goed boek om in weg te duiken? Wij hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet

  Lees meer