Hoe doen wij dat?

We brengen partijen samen en denken mee over uitdagingen die voor ons liggen. Van de tekentafel tot aan het prototype: samen gaan we op zoek naar antwoorden. In wisselende teams wordt er gewerkt aan circulaire projecten. Regie en eigenaarschap liggen hierbij telkens bij een andere partij. De ene keer staat een grensverleggend onderzoek centraal, de andere keer gaan we aan de slag met vragen uit het bedrijfsleven.

De vraagstukken die opkomen, zetten we om in challenges. Binnen de challenges is er volop ruimte voor testen en experimenteren, verbeteren en opschalen, vallen en weer opstaan. Hoe dan ook: circulariteit staat centraal. Met 100.000 huizen die we moeten gaan bijbouwen in Flevoland de komende jaren, vormen de thema’s bouw en leefomgeving de basis voor de PRICE challenges.

Elke PRICE challenge is uniek. We denken mee, helpen plannen verder te ontwikkelen en koppelen partijen aan elkaar. Soms wordt een challenge vanuit PRICE aangejaagd, maar er is vooral veel ruimte voor anderen (lees: jij!) om met inspirerende ideeën te komen. Overheid, onderwijs, ondernemers: per challenge kijken we wie er nodig is en stellen dan het juiste team samen. We gaan met elkaar om de tafel en stemmen vraag en aanbod op elkaar af.

Uiteindelijk brengen we challenges in de praktijk in het PRICE: Fieldlab. Hier testen we nieuwe innovaties en verbeteren we oplossingen. Onderzoekers, grote en kleine bedrijven, startups of studenten kunnen op deze plek hun prototypes testen, experimenteren met nieuwe ideeën en leren van vorige pogingen. It’s where the magic happens!

    Aanbevolen nieuws artikelen: