Meedoen?

Een eerste gesprek, ontmoeting of kans die we tegenkomen zetten we over in actie. Zie jij een unieke kans om de Circulaire Economie verder te brengen? Of heb je juist een verdieping nodig op een bepaald onderwerp? We denken graag met je mee om tot concrete acties te komen. We organiseren events, delen onze kennis en leggen verbindingen tussen onderwijs, ondernemers en de overheid.

We zijn benieuwd naar jouw vraagstuk, inzicht of oplossing voor de circulaire economie in Almere en Flevoland. Doe je mee?

Bij PRICE werken we altijd samen met het Onderwijs, de Overheid en Ondernemers in een team. We brengen deze partijen samen en denken mee over uitdagingen die voor ons liggen. In wisselende teams wordt er gewerkt aan circulaire projecten. Uit iedere challenge komt een concreet vraagstuk dat je oppakt binnen jouw mogelijkheden. 

Regie en eigenaarschap liggen telkens bij een andere partij. Denk aan een concrete opdracht voor studenten, het ontwikkelen van een prototype, het vormen van een onderzoeksopdracht. Soms staat een grensverleggend onderzoek centraal, de andere keer gaan we aan de slag met vragen uit het bedrijfsleven. Van tekentafel tot prototype: samen gaan we op zoek naar antwoorden.

PRICE zit nooit stil. Het hele jaar door pakken we alle kansen en momenten op waarvan wij zien dat deze een verschil voor de circulaire economie in Almere en Flevoland kunnen maken. Twee per jaar hebben we een officieel startmoment voor het verloop van de challenge waarbij onderwijs, overheid en ondernemers zijn betrokken. 

Daarna komen we elke twee maanden samen om de ontwikkelingen te bespreken. In de tussentijd organiseren we events, een boekenclub en onderhouden we de EXPO in het centrum van Almere. Wil je al eerder beginnen? Je kunt altijd meedoen! Laat het ons weten.

  • Inloopdag

Kennismaking met Price Challenges

  • Matchmaking docenten & challenges

Docenten melden zich aan om met hun klas/vak/lectoraat/praktoraat mee te doen. Samen wordt besproken hoe dit vorm wordt gegeven.

  • PRICE sessies
  • Presenteren & opleveren erste resultaten

MBO & HBO leerlingen ontmoeten elkaar en werken samen aan de challenges. Aan het eind van de periode wordt er gepresenteerd, worden de geleerde lessen gedocumenteerd en zijn er aanknopingspunten voor de volgende cohort.