Earth From Space: voor impactvol leiderschap

Earth From Space: voor impactvol leiderschap

Wie onze planeet ooit van bovenaf heeft mogen aanschouwen, twijfelt niet aan de ernst van de klimaatcrisis, zeggen astronauten. We kunnen niet met zijn allen naar de ruimte toe om dit ook te ervaren en dus sloegen we de handen ineen met Circulair Leadership in ‘Earth from Space’ voor een ervaring in de (buiten)aardse virtuele werkelijkheid.

Lees meer
Eerste challenges online!

Eerste challenges online!

Een duurzame, circulaire en innovatieve oplossing, waar samen aan wordt gewerkt. Dat is waar energie zit: waar we nieuwe verbindingen kunnen gaan maken.

Lees meer
Call to action!

Call to action!

Op 27 mei vindt de PRICE call to action plaats. Ben jij ook benieuwd wat we samen kunnen bereiken? Wat zijn jouw challenges in deze transitie?

Lees meer
Circulair Magazine

Circulair Magazine

Wil je weten hoe circulair de stad Almere is? De gemeente Almere heeft verhalen van Almeerse circulaire ondernemers en circulaire projecten in de stad gebundeld in het digitale magazine Het “groene boekje” van Almere.

Lees meer

Heb jij een relevant artikel geschreven, een onderzoek of interessante informatie wat je graag wilt delen op deze site? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons, mail naar info@price-ce.nl of maak gebruik van het contactformulier.