Ontbijtsessies tijdens de Week van de CE: PRICE x C-Creators

6,8 & 9 FEBRUARI

PRICE en C-creators slaan de handen ineen. Tijdens de week van de CE geven we graag een podium aan kennisinstellingen gespecialiseerd in verschillende topics binnen circulair bouwen. In een reeks van ontbijtsessies delen we de nieuwste inzichten op thema’s binnen de circulaire bouweconomie. Op maandag is deze op onze hub in het centrum van Almere, op woensdag en donderdag zijn we op bezoek bij C-Creators in het A-Lab in Amsterdam. Alle sessies zijn van 08:30 tot en met 10:00. De koffie en een ontbijtje staat voor je klaar!

Maandag duiken we in het onderwerp van Bos tot Bouw, samen met Evert-Jan Velzing van Hogeschool Windesheim over opschaling van biobased materialen vanuit onder andere Circuloco en Marta Malé-Alemany en Tony Schoen van Hogeschool Amsterdam over Circular Wood For the Neighborhood.

We starten om 08:30 en het duurt tot en met 10:00
We verwachten je op de PRICE HUB, Diagonaal 40 in Almere Centrum

Meld je hier aan voor 6 februari

Woensdag is de eerste sessie bij A-Lab in Amsterdam en gaan we verder op circulaire gebiedsontwikkeling met als sprekers Els Leclercq en Mo Smit van TU Delft over circulaire initiatieven uit hun boek ‘Waardevolle wijken’ en Gintaré Norkūnaité van Posad Spatial Strategies over circulaire kansen in gebiedsontwikkeling en de ruimtelijke uitwerking (EN).

We starten om 08:30 en het duurt tot en met 10:00
We verwachten je bij A-Lab Amsterdam, Overhoeksplein 2 in Amsterdam

Meld je hier aan voor 8 februari

Donderdag is het alweer de laatste sessie en sluiten we af in Amsterdam met Verander de Spelregels. Ben je benieuwd? We ontvangen als sprekers Manon Eikelenboom van de Vrije Universiteit Amsterdam vanuit TRANCIBO over de benodigde veranderingen van (organisatie)cultuur in de bouw, Yarden Sela en Romy Snijders van CircuLaw over hun digitale tool die inzicht geeft in versnellingsmogelijkheden in bestaande juridische maatregelen en Vera van Maaren van C-Creators met een overzicht van belemmeringen in de circulaire bouw.

We starten om 08:30 en het duurt tot en met 10:00
We verwachten je bij A-Lab Amsterdam, Overhoeksplein 2.

Meld je hier aan voor 9 februari

We hopen je te zien tijdens een van de ontbijtsessies in Almere of in Amsterdam! Heb je in de tussentijd nog vragen of wil je iets met ons delen? Laat van je horen op Instagram, LinkedIn via @price_circulair of stuur ons een mailtje via denkendoemee@price-ce.nl

Meer activiteiten tijdens de week van circulaire economie :

Belastingverschuiving in de Bouw

Belastingverschuiving in de Bouw

Circulair bouwen heeft niet alleen op het milieu een grote impact, maar ook op ons als mens. Wat is de waarde hiervan? En, hoe kunnen we deze waarde meten? In dit programma spreken we hierover met diverse experts uit het veld. We geven een voorproefje van de resultaten van het nieuwste onderzoek naar Belastingverschuiving in de Bouw, wat kan de taxshift betekenen voor de transitie naar een circulaire bouweconomie?

Lees meer