OPENING EXPOSITIE ‘VERSCHIJN- EN VERDWIJNBANEN’ EN PREVIEW VAN EXPOSITIE ‘I AM MATERIAL’

De toekomst is digitaal èn circulair. Om die transitie de komende jaren te versnellen en te zorgen dat niemand achterblijft in de regio, hebben een groot aantal publiek-private instellingen de handen ineen geslagen. Door kennis te delen, het netwerk te vergroten en met elkaar te verbinden. De exposities ‘Verschijn- en Verdwijnbanen’ en ‘I am Material’ komen voort uit deze samenwerking:

Wanneer: Maandag 11 maart 2024 van 14:00 – 17:00uur
Waar: PRICE Hub, Archerpad 8 in Almere
Voor wie: Alle geïnteresseerden, meld je hier aan

Programma:
14:00 uur: inloop

14:15 uur: welkom door Ingrid Zeegers (directeur PRICE) en Maurijn Odé (Practor Circulaire Regionale Economie ROC Flevoland)

14:30 uur: bezoek expo ‘I Am Material’ met Els Zijlstra (MaterialMatchmaker, architect, curator expo) en Ingrid Zeegers

15:30 uur: paneldiscussie over de verandering van werk en innovatieve ontwikkelingen in de circulaire economie met Patrick van Beukering (arbeidsexpert en samensteller van de Expo) en Maurijn Odé

16:00 uur: bezoek expo ‘Verschijn- en Verdwijnbanen’ & afsluitende borrel tot ongeveer 17:00uur

We nodigen je graag uit voor de exclusieve preview van onze expo ‘I am Material’ en de tentoonstelling ‘Verschijn- en Verdwijnbanen’ tijdens de Week van de Circulaire Economie bij PRICE.

Met beide expo’s willen we je inspireren. We laten zien hoe we met ‘materialen’ en ‘banen van de toekomst’ een startpunt creëren voor een dialoog. Met relevante informatie en ruimte voor inspiratie en interactie maken we contact met ondernemers, onderwijs, overheid, onderzoekers en onze omgeving. Om de ontwikkeling van een circulaire & digitale leefomgeving te stimuleren en te versnellen.

We gaan met experts en het publiek in gesprek om de verandering van werk en innovatieve ontwikkelingen in de circulaire economie te belichten vanuit verschillende perspectieven, zoals onderwijs en bedrijfsleven. Deze exposities zijn tot stand gekomen dankzij de partners die aangesloten zijn bij het Ecosysteem PPS Nationaal Groeifonds – Circulair & Digitaal in Denken, Leren & Doen.

We hopen je te zien!
Het PRICE-team

 

Meld je hier aan

    Aanbevolen nieuws artikelen: