OVER ONS

Met een frisse en optimistische blik kijkt PRICE vooruit en bouwt ze aan de weg naar een circulaire leefomgeving. We zetten Almere en de regio op de kaart als circulaire broedplaats. Vandaag gaan we aan de slag, want de toekomst wacht niet.

In de periode van nu tot aan 2030 zullen we 100.000 nieuwe woningen in Flevoland van onderdak moeten voorzien. Om dat waar te maken moeten we op innovatieve wijze gaan samenwerken. Daarom motiveert en verbindt PRICE iedereen die bij wil dragen aan een samenleving die klaar is voor de toekomst. We delen kennis en netwerk, zijn vooruitstrevend en testen ideeën in de praktijk. PRICE wordt een internationaal erkende plek waar onderwijs, ondernemers, onderzoekers en overheid samen innoveren en experimenteren.

Om de Flevolandse woonuitdaging aan te gaan, focussen we ons binnen de PRICE challenges op twee hoofdthema’s: circulaire bouw en leefomgeving. Door te innoveren en experimenteren op deze thema’s binnen de challenges komen we sneller tot een circulaire economie. In 2030 zijn we koploper op het gebied van circulariteit.

Hoe ver kijk jij? Laat van je horen.

Bekijk onze kernwaarde