Daadkrachtig

We doen wat we verkondigen. We gaan verder dan alleen maar praten en netwerken. We testen onze kennis in de praktijk. Op deze manier komen we er achter wat werkt – en wat vooral ook niet! 

Positief

We hebben oog voor wat er al is en kijken met een optimistische blik naar wat er kan. We werken naar een toekomst waarin we goed omgaan met de wereld om ons heen. Een circulaire samenleving waarin we gezond en betaalbaar kunnen leven, wonen, werken, eten en verplaatsen. 

Grensverleggend

Op allerlei vlakken. Hernieuwbare energie en circulair bouwen. Behoud van biodiversiteit en een schone aarde. Maar ook: nieuwe banen, vaardigheden en innovaties. Wat is er vandaag te leren waarmee jij over tien jaar nog steeds vooruit kunt? 

PRICE is hét Flevolandse actielab voor de circulaire economie. Zo’n circulaire economie is nodig voor een leefbare toekomst. Iedereen draagt bij: doeners en makers, dromers en denkers. Bepakt met kennis, daadkracht en motivatie gaan we aan de slag met de uitdagingen die er liggen. Door het verbinden van ideeën, materialen en mensen wil PRICE het vliegwiel zijn voor de circulaire economie. De weg naar een duurzame en waardevolle samenleving is zo lang nog niet! 

Met een groot netwerk, ruimte voor innoveren en een hoop deskundigheid zetten we dromen om in daden. In wisselende teams werken we aan concrete voorbeelden en brengen we oplossingen in de praktijk. Door het aangaan van challenges en organiseren van events laten we zien dat het anders kan. Want goed voorbeeld doet volgen!

Dit is wat we doen:

  • We werken samen. Met jou, ondernemers, studenten, docenten, gemeenten en bewoners.
  • We inspireren iedereen rondom de onderwerpen circulaire bouw en leefomgeving.
  • We testen innovaties in de praktijk.
  • We verbinden grenzeloze ambities aan lokale oplossingen.
  • We delen kennis en deskundigheid over de circulaire economie met elkaar.
  • We gaan vandaag aan de slag om morgen het verschil te maken.