PRICE call to action, bedankt!

7 juni 2021

Wat een energie was er aanwezig afgelopen donderdag 27 mei tijdens de PRICE: call to action!

Tijdens deze online bijeenkomst waren partijen aanwezig die tot nu toe betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van PRICE. We gingen in gesprek: hoe kan PRICE bijdragen aan de huidige uitdagingen op het gebied van de circulaire (bouw)economie. Dit deden we in samenwerking met circulaire denkers en doeners, waaronder: rijksbouwmeester Floris Alkemade, Metabolic oprichtster Eva Gladek, PRICE aanjager Ingrid Zeegers, Almeers circulair economie specialist Sabrine Strijbos en presentator Lucas de Man.

We blijven ondertussen hard toe werken naar de officiële kick-off van PRICE.

In de tussentijd…. · Nog even nagenieten, of gelijk al actie ondernemen? Zie www.price-ce.nl, of spreek één van de teamleden aan om verder in gesprek te gaan.

· We komen deze zomer naar je toe! Houd jouw e-mail en de PRICE website in de gaten.

· Wil je de uitzending nog een keer terug kijken, laat het ons weten, dan zorgen wij dat je een link krijgt.

Samen gaan we acties omzetten in resultaten, mede dankzij jouw bijdragen.

Met vriendeljke groeten,

Team PRICE

  Aanbevolen nieuws artikelen:

  Hoe is het nu met…? Thomas Siderius over lokale betaalsystemen en zijn favoriete PRICE Challenge.

  Hoe is het nu met…? Thomas Siderius over lokale betaalsystemen en zijn favoriete PRICE Challenge.

  Het mogelijk maken van de circulaire economie, daar werken wij iedere dag aan met een team van professionals. Zo ook Thomas Siderius, die zijn zijn MRA traineeship bij PRICE heeft afgerond en nu als onderzoeker en projectleider werkt voor het Nationaal Programma Samen Nieuw-West, voor de gemeente Amsterdam. Hij onderzoekt daar de potentie van een lokaal betaalsysteem als instrument om een sterker Nieuw-West te creëren op basis van lokale inkoop en geldcirculatie. Wat doet Thomas verder en waar droomt hij van voor in 2030?

  Lees meer
  Circulaire Economie door de oren van PRICE: nu als podcast te luisteren!

  Circulaire Economie door de oren van PRICE: nu als podcast te luisteren!

  Hoe ziet de circulaire economie er in de praktijk uit? Tijdens de Week van de Circulaire Economie gingen we op bezoek bij twee voorbeelden uit de bouw. We nemen je mee naar twee gebouwen die circulaire economie concreet maken en gingen aan tafel voor een gesprek met experts. Ben je benieuwd? Goed nieuws: de gesprekken zijn te luisteren als podcast!

  Lees meer
  Terugblik op de Onbijtkennissessies tijdens de Week van de CE

  Terugblik op de Onbijtkennissessies tijdens de Week van de CE

  Een ochtend vol met energie: dat was het zeker tijdens de Ontbijtkennissessies die wij tijdens de Week van de Circulaire Economie organiseerden, in samenwerking met C-Creators en Cirkelstad. Het doel tijdens deze sessies was om kennis vanuit de academische wereld op een laagdrempelige manier te delen. We blikken terug op waardevolle ochtenden, lees je mee?

  Lees meer