PRICE call to action, bedankt!

7 juni 2021

Wat een energie was er aanwezig afgelopen donderdag 27 mei tijdens de PRICE: call to action!

Tijdens deze online bijeenkomst waren partijen aanwezig die tot nu toe betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van PRICE. We gingen in gesprek: hoe kan PRICE bijdragen aan de huidige uitdagingen op het gebied van de circulaire (bouw)economie. Dit deden we in samenwerking met circulaire denkers en doeners, waaronder: rijksbouwmeester Floris Alkemade, Metabolic oprichtster Eva Gladek, PRICE aanjager Ingrid Zeegers, Almeers circulair economie specialist Sabrine Strijbos en presentator Lucas de Man.

We blijven ondertussen hard toe werken naar de officiële kick-off van PRICE.

In de tussentijd…. · Nog even nagenieten, of gelijk al actie ondernemen? Zie www.price-ce.nl, of spreek één van de teamleden aan om verder in gesprek te gaan.

· We komen deze zomer naar je toe! Houd jouw e-mail en de PRICE website in de gaten.

· Wil je de uitzending nog een keer terug kijken, laat het ons weten, dan zorgen wij dat je een link krijgt.

Samen gaan we acties omzetten in resultaten, mede dankzij jouw bijdragen.

Met vriendeljke groeten,

Team PRICE

  Aanbevolen nieuws artikelen:

  Ally bloeit verder.

  Ally bloeit verder.

  Floriade planten op verschillende locaties in Almere beschikbaar | Dank allemaal voor de enthousiaste en overweldigende hoeveelheid aanmeldingen. De inschrijving is inmiddels gesloten. Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt hier de komende week een bericht over.

  Lees meer
  Inspiratie om te lezen, luisteren of te kijken: tips van PRICE!

  Inspiratie om te lezen, luisteren of te kijken: tips van PRICE!

  Heb je al genoten van een vakantie, zit er nog iets in het vooruitzicht of misschien zit je er nog wel middenin op het moment van het lezen van dit stuk. Boekentips zijn altijd handig om erbij te hebben! Deze dagen zien we onszelf het liefst met een inspirerend boek in je hand of een prikkelende podcast in de oren met het zonnetje op ons bol. Dat klinkt fantastisch! Alleen, wat was nou ook alweer die ene podcast? En wat is een goed boek om in weg te duiken? Wij hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet

  Lees meer