PRICE call to action, bedankt!

7 juni 2021

Wat een energie was er aanwezig afgelopen donderdag 27 mei tijdens de PRICE: call to action!

Tijdens deze online bijeenkomst waren partijen aanwezig die tot nu toe betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van PRICE. We gingen in gesprek: hoe kan PRICE bijdragen aan de huidige uitdagingen op het gebied van de circulaire (bouw)economie. Dit deden we in samenwerking met circulaire denkers en doeners, waaronder: rijksbouwmeester Floris Alkemade, Metabolic oprichtster Eva Gladek, PRICE aanjager Ingrid Zeegers, Almeers circulair economie specialist Sabrine Strijbos en presentator Lucas de Man.

We blijven ondertussen hard toe werken naar de officiële kick-off van PRICE.

In de tussentijd…. · Nog even nagenieten, of gelijk al actie ondernemen? Zie www.price-ce.nl, of spreek één van de teamleden aan om verder in gesprek te gaan.

· We komen deze zomer naar je toe! Houd jouw e-mail en de PRICE website in de gaten.

· Wil je de uitzending nog een keer terug kijken, laat het ons weten, dan zorgen wij dat je een link krijgt.

Samen gaan we acties omzetten in resultaten, mede dankzij jouw bijdragen.

Met vriendeljke groeten,

Team PRICE

  Aanbevolen nieuws artikelen:

  Ontbijtsessies tijdens de Week van de CE: PRICE x C-Creators

  Ontbijtsessies tijdens de Week van de CE: PRICE x C-Creators

  PRICE en C-creators slaan de handen ineen. Tijdens de week van de CE geven we graag een podium aan kennisinstellingen gespecialiseerd in verschillende topics binnen circulair bouwen. In een reeks van vier ontbijtsessies delen we de nieuwste inzichten op vier thema’s binnen de circulaire bouweconomie

  Lees meer
  Belastingverschuiving in de Bouw

  Belastingverschuiving in de Bouw

  Circulair bouwen heeft niet alleen op het milieu een grote impact, maar ook op ons als mens. Wat is de waarde hiervan? En, hoe kunnen we deze waarde meten? In dit programma spreken we hierover met diverse experts uit het veld. We geven een voorproefje van de resultaten van het nieuwste onderzoek naar Belastingverschuiving in de Bouw, wat kan de taxshift betekenen voor de transitie naar een circulaire bouweconomie?

  Lees meer
  Afval = grondstof! Ruim 400 basisschoolleerlingen aan de slag met circulaire economie

  Afval = grondstof! Ruim 400 basisschoolleerlingen aan de slag met circulaire economie

  Wij geloven dat iedereen kan meedoen in de circulaire economie: van jong tot oud, of je al professional bent in het vak, nog oriënterend of misschien nog in de schoolbanken zit. De circulaire economie en de uitdagingen daarbij wachten niet en aan de slag doen we het liefst met zijn allen. Daarom slaan we voor de Week van de Circulaire Economie de handen ineen met Stichting Stad & Natuur en het Upcylcecentrum Almere en bieden we vanuit PRICE aan basisschoolklassen aan om een gratis les te volgen over de circulaire economie!

  Lees meer