PRICE challenge kick-off: de eerste drie challenges van start!

29 september 2021

15 september was de PRICE challenge kick-off. Bijna 50 studenten gingen hier met 3 PRICE challenges aan de slag.

Babette Porcelijn gaf de studenten een introductie met haar gedachtengoed voor een ‘happy-2050’. De reis naar een happy 2050, waarin we allemaal een onderdeel zijn van de crew, zal het resultaat zijn van een plan voor een gezonde & groene economie. Om daar te komen, daar zijn we vandaag de dag al druk mee bezig. Studenten van het Windesheim Flevoland, Aeres Hogeschool Almere en het ROCflevoland Lelystad namen de rol als crew member aan en gingen aan de slag met de onderzoeksvragen voor de eerste drie PRICE challenges. Na een dik uur brainstormen, grootse ideeën, tientallen post-its en een grote dosis enthousiasme werden er drie eerste ideeën per challenge uitgekozen. Studenten en de challenge eigenaren gaan hier verder mee aan de slag. Wat daar uit komt? Dat hopen we natuurlijk snel te kunnen vertellen.

Nieuwsgierig hoe jij ook bij kan dragen aan een happy 2050? Of een idee voor een eigen challenge? Laat het ons weten!

Meer lezen over het Happy 2050 scenario? Onderdeel worden van de crew? Lees hier verder over Babette haar gedachtengoed.

 

Foto door: Kiki van Dam Photography

  Aanbevolen nieuws artikelen:

  Ally bloeit verder.

  Ally bloeit verder.

  Floriade planten op verschillende locaties in Almere beschikbaar | Dank allemaal voor de enthousiaste en overweldigende hoeveelheid aanmeldingen. De inschrijving is inmiddels gesloten. Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt hier de komende week een bericht over.

  Lees meer
  Inspiratie om te lezen, luisteren of te kijken: tips van PRICE!

  Inspiratie om te lezen, luisteren of te kijken: tips van PRICE!

  Heb je al genoten van een vakantie, zit er nog iets in het vooruitzicht of misschien zit je er nog wel middenin op het moment van het lezen van dit stuk. Boekentips zijn altijd handig om erbij te hebben! Deze dagen zien we onszelf het liefst met een inspirerend boek in je hand of een prikkelende podcast in de oren met het zonnetje op ons bol. Dat klinkt fantastisch! Alleen, wat was nou ook alweer die ene podcast? En wat is een goed boek om in weg te duiken? Wij hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet

  Lees meer