PRICE is bezig tijdens de Week van de Circulaire Economie

28 januari 2022

De leukste week van het jaar staat voor de deur! Tussen 7 februari en 12 februari vindt de landelijke Week van de Circulaire Economie plaats. Natuurlijk organiseert ook PRICE deze week allerlei inspirerende sessies en workshops. Samen met andere circulaire pioniers helpen we jou de volgende stappen te zetten en de transitie naar een circulaire economie te versnellen. Doe je mee?

 

Wat is de Week van de Circulaire Economie?

Tijdens deze week bedenken en hosten allerlei organisaties evenementen binnen het thema circulaire economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren. Circulaire successen worden gevierd, voorlopers ontmoeten elkaar en starters krijgen concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan met de circulaire economie. Meer informatie vind je op www.deweekvandecirculaireeconomie.nl.

 

Leuk! Wat gaan we doen?

Op 9 februari organiseert PRICE drie evenementen.

👉 Talk: Laat je uitdagen door Merlijn Twaalfhoven van The Turn Club om jouw kunstenaarsmindset te ontdekken!

👉Workshop: De Groene Afslag en NICE leren ons over de rol van circulaire hubs in jouw stad.

👉Expositie: Op het Windesheim Flevoland bezoeken we The Exploded View en ontdekken we de rol van creativiteit in de circulaire bouweconomie.

Meer informatie over ons programma en dat van onze partners vind je op: https://price-ce.nl/cms/evenementen/

 

Daarnaast worden er in de regio & door heel Nederland nog veel meer evenementen georganiseerd! Bijvoorbeeld: de talkshow circulaire economie in Almere, en de expeditie Upcyclecentrum.

Meer informatie over ons programma en dat van onze partners vind je op: https://price-ce.nl/cms/evenementen/ en via: https://deweekvandecirculaireeconomie.nl/programma/ 

Gelijk aanmelden voor één van de events? Je kunt  via de zoekfunctie ‘HUB’ alle PRICE evenementen vinden.

 

Samen bouwen aan een circulaire toekomst. Laat van je horen!

Volg PRICE via InstagramLinkedIn of onze website.

 

Hopelijk zien we je op een van onze events!

Het PRICE Team

 

  Aanbevolen nieuws artikelen:

  Ally bloeit verder.

  Ally bloeit verder.

  Floriade planten op verschillende locaties in Almere beschikbaar | Dank allemaal voor de enthousiaste en overweldigende hoeveelheid aanmeldingen. De inschrijving is inmiddels gesloten. Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt hier de komende week een bericht over.

  Lees meer
  Inspiratie om te lezen, luisteren of te kijken: tips van PRICE!

  Inspiratie om te lezen, luisteren of te kijken: tips van PRICE!

  Heb je al genoten van een vakantie, zit er nog iets in het vooruitzicht of misschien zit je er nog wel middenin op het moment van het lezen van dit stuk. Boekentips zijn altijd handig om erbij te hebben! Deze dagen zien we onszelf het liefst met een inspirerend boek in je hand of een prikkelende podcast in de oren met het zonnetje op ons bol. Dat klinkt fantastisch! Alleen, wat was nou ook alweer die ene podcast? En wat is een goed boek om in weg te duiken? Wij hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet

  Lees meer