PRICE is bezig tijdens de Week van de Circulaire Economie

De leukste week van het jaar staat voor de deur! Tussen 7 februari en 12 februari vindt de landelijke Week van de Circulaire Economie plaats. Natuurlijk organiseert ook PRICE deze week allerlei inspirerende sessies en workshops. Samen met andere circulaire pioniers helpen we jou de volgende stappen te zetten en de transitie naar een circulaire economie te versnellen. Doe je mee?

 

Wat is de Week van de Circulaire Economie?

Tijdens deze week bedenken en hosten allerlei organisaties evenementen binnen het thema circulaire economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren. Circulaire successen worden gevierd, voorlopers ontmoeten elkaar en starters krijgen concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan met de circulaire economie. Meer informatie vind je op www.deweekvandecirculaireeconomie.nl.

 

Leuk! Wat gaan we doen?

Op 9 februari organiseert PRICE drie evenementen.

👉 Talk: Laat je uitdagen door Merlijn Twaalfhoven van The Turn Club om jouw kunstenaarsmindset te ontdekken!

👉Workshop: De Groene Afslag en NICE leren ons over de rol van circulaire hubs in jouw stad.

👉Expositie: Op het Windesheim Flevoland bezoeken we The Exploded View en ontdekken we de rol van creativiteit in de circulaire bouweconomie.

Meer informatie over ons programma en dat van onze partners vind je op: https://price-ce.nl/cms/evenementen/

 

Daarnaast worden er in de regio & door heel Nederland nog veel meer evenementen georganiseerd! Bijvoorbeeld: de talkshow circulaire economie in Almere, en de expeditie Upcyclecentrum.

Meer informatie over ons programma en dat van onze partners vind je op: https://price-ce.nl/cms/evenementen/ en via: https://deweekvandecirculaireeconomie.nl/programma/ 

Gelijk aanmelden voor één van de events? Je kunt  via de zoekfunctie ‘HUB’ alle PRICE evenementen vinden.

 

Samen bouwen aan een circulaire toekomst. Laat van je horen!

Volg PRICE via InstagramLinkedIn of onze website.

 

Hopelijk zien we je op een van onze events!

Het PRICE Team

 

    Aanbevolen nieuws artikelen: