PRICE is bezig tijdens de Week van de Circulaire Economie

28 januari 2022

De leukste week van het jaar staat voor de deur! Tussen 7 februari en 12 februari vindt de landelijke Week van de Circulaire Economie plaats. Natuurlijk organiseert ook PRICE deze week allerlei inspirerende sessies en workshops. Samen met andere circulaire pioniers helpen we jou de volgende stappen te zetten en de transitie naar een circulaire economie te versnellen. Doe je mee?

 

Wat is de Week van de Circulaire Economie?

Tijdens deze week bedenken en hosten allerlei organisaties evenementen binnen het thema circulaire economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren. Circulaire successen worden gevierd, voorlopers ontmoeten elkaar en starters krijgen concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan met de circulaire economie. Meer informatie vind je op www.deweekvandecirculaireeconomie.nl.

 

Leuk! Wat gaan we doen?

Op 9 februari organiseert PRICE drie evenementen.

👉 Talk: Laat je uitdagen door Merlijn Twaalfhoven van The Turn Club om jouw kunstenaarsmindset te ontdekken!

👉Workshop: De Groene Afslag en NICE leren ons over de rol van circulaire hubs in jouw stad.

👉Expositie: Op het Windesheim Flevoland bezoeken we The Exploded View en ontdekken we de rol van creativiteit in de circulaire bouweconomie.

Meer informatie over ons programma en dat van onze partners vind je op: https://price-ce.nl/cms/evenementen/

 

Daarnaast worden er in de regio & door heel Nederland nog veel meer evenementen georganiseerd! Bijvoorbeeld: de talkshow circulaire economie in Almere, en de expeditie Upcyclecentrum.

Meer informatie over ons programma en dat van onze partners vind je op: https://price-ce.nl/cms/evenementen/ en via: https://deweekvandecirculaireeconomie.nl/programma/ 

Gelijk aanmelden voor één van de events? Je kunt  via de zoekfunctie ‘HUB’ alle PRICE evenementen vinden.

 

Samen bouwen aan een circulaire toekomst. Laat van je horen!

Volg PRICE via InstagramLinkedIn of onze website.

 

Hopelijk zien we je op een van onze events!

Het PRICE Team

 

  Aanbevolen nieuws artikelen:

  Ontbijtsessies tijdens de Week van de CE: PRICE x C-Creators

  Ontbijtsessies tijdens de Week van de CE: PRICE x C-Creators

  PRICE en C-creators slaan de handen ineen. Tijdens de week van de CE geven we graag een podium aan kennisinstellingen gespecialiseerd in verschillende topics binnen circulair bouwen. In een reeks van vier ontbijtsessies delen we de nieuwste inzichten op vier thema’s binnen de circulaire bouweconomie

  Lees meer
  Belastingverschuiving in de Bouw

  Belastingverschuiving in de Bouw

  Circulair bouwen heeft niet alleen op het milieu een grote impact, maar ook op ons als mens. Wat is de waarde hiervan? En, hoe kunnen we deze waarde meten? In dit programma spreken we hierover met diverse experts uit het veld. We geven een voorproefje van de resultaten van het nieuwste onderzoek naar Belastingverschuiving in de Bouw, wat kan de taxshift betekenen voor de transitie naar een circulaire bouweconomie?

  Lees meer
  Afval = grondstof! Ruim 400 basisschoolleerlingen aan de slag met circulaire economie

  Afval = grondstof! Ruim 400 basisschoolleerlingen aan de slag met circulaire economie

  Wij geloven dat iedereen kan meedoen in de circulaire economie: van jong tot oud, of je al professional bent in het vak, nog oriënterend of misschien nog in de schoolbanken zit. De circulaire economie en de uitdagingen daarbij wachten niet en aan de slag doen we het liefst met zijn allen. Daarom slaan we voor de Week van de Circulaire Economie de handen ineen met Stichting Stad & Natuur en het Upcylcecentrum Almere en bieden we vanuit PRICE aan basisschoolklassen aan om een gratis les te volgen over de circulaire economie!

  Lees meer