PRICE is bezig tijdens de Week van de Circulaire Economie

28 januari 2022

De leukste week van het jaar staat voor de deur! Tussen 7 februari en 12 februari vindt de landelijke Week van de Circulaire Economie plaats. Natuurlijk organiseert ook PRICE deze week allerlei inspirerende sessies en workshops. Samen met andere circulaire pioniers helpen we jou de volgende stappen te zetten en de transitie naar een circulaire economie te versnellen. Doe je mee?

 

Wat is de Week van de Circulaire Economie?

Tijdens deze week bedenken en hosten allerlei organisaties evenementen binnen het thema circulaire economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren. Circulaire successen worden gevierd, voorlopers ontmoeten elkaar en starters krijgen concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan met de circulaire economie. Meer informatie vind je op www.deweekvandecirculaireeconomie.nl.

 

Leuk! Wat gaan we doen?

Op 9 februari organiseert PRICE drie evenementen.

👉 Talk: Laat je uitdagen door Merlijn Twaalfhoven van The Turn Club om jouw kunstenaarsmindset te ontdekken!

👉Workshop: De Groene Afslag en NICE leren ons over de rol van circulaire hubs in jouw stad.

👉Expositie: Op het Windesheim Flevoland bezoeken we The Exploded View en ontdekken we de rol van creativiteit in de circulaire bouweconomie.

Meer informatie over ons programma en dat van onze partners vind je op: https://price-ce.nl/cms/evenementen/

 

Daarnaast worden er in de regio & door heel Nederland nog veel meer evenementen georganiseerd! Bijvoorbeeld: de talkshow circulaire economie in Almere, en de expeditie Upcyclecentrum.

Meer informatie over ons programma en dat van onze partners vind je op: https://price-ce.nl/cms/evenementen/ en via: https://deweekvandecirculaireeconomie.nl/programma/ 

Gelijk aanmelden voor één van de events? Je kunt  via de zoekfunctie ‘HUB’ alle PRICE evenementen vinden.

 

Samen bouwen aan een circulaire toekomst. Laat van je horen!

Volg PRICE via InstagramLinkedIn of onze website.

 

Hopelijk zien we je op een van onze events!

Het PRICE Team

 

  Aanbevolen nieuws artikelen:

  Hoe is het nu met…? Thomas Siderius over lokale betaalsystemen en zijn favoriete PRICE Challenge.

  Hoe is het nu met…? Thomas Siderius over lokale betaalsystemen en zijn favoriete PRICE Challenge.

  Het mogelijk maken van de circulaire economie, daar werken wij iedere dag aan met een team van professionals. Zo ook Thomas Siderius, die zijn zijn MRA traineeship bij PRICE heeft afgerond en nu als onderzoeker en projectleider werkt voor het Nationaal Programma Samen Nieuw-West, voor de gemeente Amsterdam. Hij onderzoekt daar de potentie van een lokaal betaalsysteem als instrument om een sterker Nieuw-West te creëren op basis van lokale inkoop en geldcirculatie. Wat doet Thomas verder en waar droomt hij van voor in 2030?

  Lees meer
  Circulaire Economie door de oren van PRICE: nu als podcast te luisteren!

  Circulaire Economie door de oren van PRICE: nu als podcast te luisteren!

  Hoe ziet de circulaire economie er in de praktijk uit? Tijdens de Week van de Circulaire Economie gingen we op bezoek bij twee voorbeelden uit de bouw. We nemen je mee naar twee gebouwen die circulaire economie concreet maken en gingen aan tafel voor een gesprek met experts. Ben je benieuwd? Goed nieuws: de gesprekken zijn te luisteren als podcast!

  Lees meer
  Terugblik op de Onbijtkennissessies tijdens de Week van de CE

  Terugblik op de Onbijtkennissessies tijdens de Week van de CE

  Een ochtend vol met energie: dat was het zeker tijdens de Ontbijtkennissessies die wij tijdens de Week van de Circulaire Economie organiseerden, in samenwerking met C-Creators en Cirkelstad. Het doel tijdens deze sessies was om kennis vanuit de academische wereld op een laagdrempelige manier te delen. We blikken terug op waardevolle ochtenden, lees je mee?

  Lees meer