Circuloco.

Circuloco: circular showroom of local treasure.

Een circulair gebouwde fysieke plek, waar duurzame en circulaire ideeën werkelijkheid worden. Circuloco wordt een paviljoen op de Floriade waar het circulaire verhaal verteld wordt. Een plek waar koplopers en enthousiastelingen elkaar ontmoeten, bezoekers worden geïnformeerd en geïnspireerd en kracht van lokale makers een podium wordt gegeven. Een circulaire tuin, exposities met circulaire kunstwerken, een showroom met circulaire producten van lokale makers, workshops, lezingen: dit zijn een aantal van de ingrediënten die Circuloco een levendig “circular showroom of local treasure” gaan maken. In deze showroom zal ook PRICE aanwezig zijn: Ciculoco wordt een pilot locatie waar we challenges gaan uitvoeren en presenteren, elkaar gaan ontmoeten en van elkaar zullen leren. Kortom: dit wordt een plek vol circulaire inspiratie en ontmoeting!

Circuloco is een initiatief van Broedplaats De Steiger. Een collectief van lokale, circulaire ondernemers op Bedrijvenpark De Steiger in Almere Haven.

Wie/wat is er nodig?

  • Aanvullende, creatieve ideeën
  • Initiatieven voor doorlopende programmering tijdens Floriade 2022
  • Kennis circulaire bouw

Planning en status:

We zijn in de voorbereidende fase. 

Opening tijdens de internationale tuinbouwtentoonstelling Floriade expo 2022

Samenwerken aan deze challenge?

Is deze uitdaging voor jou interresant? Ben je op zoek naar de juiste partners? Of ben je op zoek naar specifieke kennis of ervaring? Laat het ons weten. Neem contact op met info@price-ce.nl