Een terugblik op het het Dialoog Diner: Demontage Floriade

Een maand geleden gingen we aan tafel tijdens het Dialoog Diner met als thema de demontage van Floriade Expo 2022. In de PRICE HUB in het centrum van Almere ontvingen we een groep van 50 mensen die direct of indirect betrokken waren bij de aanloop, gedurende en na afloop van Floriade Expo 2022. Met zijn allen brachten we de positieve impact in kaart van een bijzondere periode.

Onder het mom Van Demonteren kun je Leren bespraken we in alle openheid wat de lessen zijn van de ontmantelingsfase die we kunnen meenemen. Met een positieve bril op keken we naar een periode waarin is samengewerkt met een groot aantal partners, om de leercurve te bestendigen en innovatie te borgen voor de toekomst.

Tijdens de avond zijn een aantal video’s getoond. Wil je deze nog een keer bekijken?
Klik hier voor de video Ally Bloeit Verder, met aan het woord stedenbouwkundige Ria van Dijk en verschillende mensen die voor hun initiatief planten komen halen.
Klik hier voor de video Ally Bouwt Verder, met aan het woord onze Ingrid Zeegers en Marie-Thérèse Thielen over demontage en geoogste materialen vanuit de paviljoens.
Klik hier voor de video PRICE maakt het mogelijk!,  waarin onze Iris Lommerse vertelt hoe wij de circulaire economie in beweging zetten.

Nog even teruglezen wat er op het menu stond? Lees het hier terug!