Vintage markt

5 FEBRUARI

Waarom nieuw kopen, als er al genoeg is op de wereld? Dat laat deze vintagemarkt ook zien. Net voordat de week echt begint, beginnen we al op zondag in Almere Buiten. Daar sluiten we aan bij de vintagemarkt die daar iedere maand plaatsvindt: een ideale plek om pareltjes van een ander te scoren of je eigen kleding een nieuw leven te geven. En, wij staan er ook als PRICE!

Zien we je daar?
Op deze dag: 05-02-2023
Op deze tijd ben je welkom: 11:00 – 17:00
Op deze locatie is het: Cultuurdome, Middachtenlaan 21, Almere Buiten

Meer activiteiten tijdens de week van circulaire economie :

Ontbijtsessies tijdens de Week van de CE: PRICE x C-Creators

Ontbijtsessies tijdens de Week van de CE: PRICE x C-Creators

PRICE en C-creators slaan de handen ineen. Tijdens de week van de CE geven we graag een podium aan kennisinstellingen gespecialiseerd in verschillende topics binnen circulair bouwen. In een reeks ontbijtsessies delen we de nieuwste inzichten op thema’s binnen de circulaire bouweconomie

Lees meer
Belastingverschuiving in de Bouw

Belastingverschuiving in de Bouw

Circulair bouwen heeft niet alleen op het milieu een grote impact, maar ook op ons als mens. Wat is de waarde hiervan? En, hoe kunnen we deze waarde meten? In dit programma spreken we hierover met diverse experts uit het veld. We geven een voorproefje van de resultaten van het nieuwste onderzoek naar Belastingverschuiving in de Bouw, wat kan de taxshift betekenen voor de transitie naar een circulaire bouweconomie?

Lees meer