Alle circulaire denkers en doeners opgelet: het is alweer bijna tijd voor De Week van de Circulaire Economie! Van 6 tot en met 11 februari worden er door hubs uit heel het land evenementen georganiseerd.

Als Flevolands actielab is het bij PRICE iedere week De Week van de Circulaire Economie, maar deze week besteden we er nét iets meer aandacht aan. Door heel het land laten we zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, dat past helemaal in ons straatje! Een inspirerende ontbijtsessie of een spontaan bezoek aan onze hub in het centrum van Almere: we beloven je dat je weer met veel energie de deur uitgaat.

Terwijl we in de tussentijd hard werken aan het finetunen van het programma, delen we maar al te graag met je wat er al staat en kun je je aanmelden voor een aantal sessies. Kijk mee, volg ons online of laat alvast van je horen. Bekijk hier de events in onze agenda.

Ontbijtsessies tijdens de Week van de CE: PRICE x C-Creators

Ontbijtsessies tijdens de Week van de CE: PRICE x C-Creators

PRICE en C-creators slaan de handen ineen. Tijdens de week van de CE geven we graag een podium aan kennisinstellingen gespecialiseerd in verschillende topics binnen circulair bouwen. In een reeks van vier ontbijtsessies delen we de nieuwste inzichten op vier thema’s binnen de circulaire bouweconomie

Lees meer
Belastingverschuiving in de Bouw

Belastingverschuiving in de Bouw

Circulair bouwen heeft niet alleen op het milieu een grote impact, maar ook op ons als mens. Wat is de waarde hiervan? En, hoe kunnen we deze waarde meten? In dit programma spreken we hierover met diverse experts uit het veld. We geven een voorproefje van de resultaten van het nieuwste onderzoek naar Belastingverschuiving in de Bouw, wat kan de taxshift betekenen voor de transitie naar een circulaire bouweconomie?

Lees meer
Afval = grondstof! Ruim 400 basisschoolleerlingen aan de slag met circulaire economie

Afval = grondstof! Ruim 400 basisschoolleerlingen aan de slag met circulaire economie

Wij geloven dat iedereen kan meedoen in de circulaire economie: van jong tot oud, of je al professional bent in het vak, nog oriënterend of misschien nog in de schoolbanken zit. De circulaire economie en de uitdagingen daarbij wachten niet en aan de slag doen we het liefst met zijn allen. Daarom slaan we voor de Week van de Circulaire Economie de handen ineen met Stichting Stad & Natuur en het Upcylcecentrum Almere en bieden we vanuit PRICE aan basisschoolklassen aan om een gratis les te volgen over de circulaire economie!

Lees meer
Inloopcafé: de eerste editie!

Inloopcafé: de eerste editie!

Tijdens de Week van de Circulaire Economie organiseren we de állereerste editie van het PRICE Inloopcafé. Op 8 februari nodigen we je uit om in te lopen. Met als gast Hemke de Wijs die je meer vertelt over positief contracteren. Tot dan!

Lees meer