3 november 2021: workshop een frisse blik – storytelling

19 september 2021

PRICE en REGGS dagen je uit om met een frisse blik naar je ondernemersverhaal te kijken. Met een goed verhaal wil je anderen inspireren en mee laten dromen, maar hoe doe je dat?

De workshop ‘Een frisse blik – Storytelling’ is een van de bijeenkomsten voor het Almeerse MKB over duurzaam ondernemen. Van Loof organiseert deze bijeenkomsten in opdracht van de gemeente Almere. Na aanmelding voor de workshopreeks vragen we een bijdrage van €15. Daarmee dekken we de kosten voor de locaties en een vergoeding voor de sprekers. Je kunt ook naar één of een deel van de workshops komen. Je kunt ook naar één of een deel van de workshops te komen.

De laatste workshop helpen PRICE en REGGS je met het uitdenken van jouw verhaal en hoe dit je helpt bij nieuwe partners aan je verbinden. We gaan onder andere een nieuw product/dienst of manier van presenteren van jouw ondernemersverhaal bedenken aan de hand van associatieoefeningen. Vervolgens gaan de deelnemers hun nieuwe ideeën pitchen aan de groep. Zo geven we jou de middelen en vaardigheden om jouw ondernemersverhaal rijker en vooral deelbaar te maken.

Voor wie?

 • Je bent ondernemer of werkt bij het Almeerse MKB.
 • Je hebt een circulair idee of business case waarmee je iets nieuws (binnen je bedrijf) wilt beginnen.

Wat kun je verwachten?

 • Een activerende en inspirerende bijeenkomst door jonge innovatieve platforms.
 • Je wordt getraind om met een open mindset te luisteren en vertellen.
 • Netwerken met andere Almeerse ondernemers.
 • Onbeperkt koffie en thee tijdens de bijeenkomst.

 

De locatie van de bijeenkomst is in het Upcycle Centrum op de Steiger 113 (1351 AK) in Almere Haven.

 

Wil je hier bij zijn?

Meld je aan via: MKB Workshops | Circulair Ondernemen (google.com)

Woensdag 3 november 2021
10:00 tot 12:00

  Aanbevolen nieuws artikelen:

  Hoe is het nu met…? Thomas Siderius over lokale betaalsystemen en zijn favoriete PRICE Challenge.

  Hoe is het nu met…? Thomas Siderius over lokale betaalsystemen en zijn favoriete PRICE Challenge.

  Het mogelijk maken van de circulaire economie, daar werken wij iedere dag aan met een team van professionals. Zo ook Thomas Siderius, die zijn zijn MRA traineeship bij PRICE heeft afgerond en nu als onderzoeker en projectleider werkt voor het Nationaal Programma Samen Nieuw-West, voor de gemeente Amsterdam. Hij onderzoekt daar de potentie van een lokaal betaalsysteem als instrument om een sterker Nieuw-West te creëren op basis van lokale inkoop en geldcirculatie. Wat doet Thomas verder en waar droomt hij van voor in 2030?

  Lees meer
  Circulaire Economie door de oren van PRICE: nu als podcast te luisteren!

  Circulaire Economie door de oren van PRICE: nu als podcast te luisteren!

  Hoe ziet de circulaire economie er in de praktijk uit? Tijdens de Week van de Circulaire Economie gingen we op bezoek bij twee voorbeelden uit de bouw. We nemen je mee naar twee gebouwen die circulaire economie concreet maken en gingen aan tafel voor een gesprek met experts. Ben je benieuwd? Goed nieuws: de gesprekken zijn te luisteren als podcast!

  Lees meer
  Terugblik op de Onbijtkennissessies tijdens de Week van de CE

  Terugblik op de Onbijtkennissessies tijdens de Week van de CE

  Een ochtend vol met energie: dat was het zeker tijdens de Ontbijtkennissessies die wij tijdens de Week van de Circulaire Economie organiseerden, in samenwerking met C-Creators en Cirkelstad. Het doel tijdens deze sessies was om kennis vanuit de academische wereld op een laagdrempelige manier te delen. We blikken terug op waardevolle ochtenden, lees je mee?

  Lees meer