3 november 2021: workshop een frisse blik – storytelling

19 september 2021

PRICE en REGGS dagen je uit om met een frisse blik naar je ondernemersverhaal te kijken. Met een goed verhaal wil je anderen inspireren en mee laten dromen, maar hoe doe je dat?

De workshop ‘Een frisse blik – Storytelling’ is een van de bijeenkomsten voor het Almeerse MKB over duurzaam ondernemen. Van Loof organiseert deze bijeenkomsten in opdracht van de gemeente Almere. Na aanmelding voor de workshopreeks vragen we een bijdrage van €15. Daarmee dekken we de kosten voor de locaties en een vergoeding voor de sprekers. Je kunt ook naar één of een deel van de workshops komen. Je kunt ook naar één of een deel van de workshops te komen.

De laatste workshop helpen PRICE en REGGS je met het uitdenken van jouw verhaal en hoe dit je helpt bij nieuwe partners aan je verbinden. We gaan onder andere een nieuw product/dienst of manier van presenteren van jouw ondernemersverhaal bedenken aan de hand van associatieoefeningen. Vervolgens gaan de deelnemers hun nieuwe ideeën pitchen aan de groep. Zo geven we jou de middelen en vaardigheden om jouw ondernemersverhaal rijker en vooral deelbaar te maken.

Voor wie?

 • Je bent ondernemer of werkt bij het Almeerse MKB.
 • Je hebt een circulair idee of business case waarmee je iets nieuws (binnen je bedrijf) wilt beginnen.

Wat kun je verwachten?

 • Een activerende en inspirerende bijeenkomst door jonge innovatieve platforms.
 • Je wordt getraind om met een open mindset te luisteren en vertellen.
 • Netwerken met andere Almeerse ondernemers.
 • Onbeperkt koffie en thee tijdens de bijeenkomst.

 

De locatie van de bijeenkomst is in het Upcycle Centrum op de Steiger 113 (1351 AK) in Almere Haven.

 

Wil je hier bij zijn?

Meld je aan via: MKB Workshops | Circulair Ondernemen (google.com)

Woensdag 3 november 2021
10:00 tot 12:00

  Aanbevolen nieuws artikelen:

  Ontbijtsessies tijdens de Week van de CE: PRICE x C-Creators

  Ontbijtsessies tijdens de Week van de CE: PRICE x C-Creators

  PRICE en C-creators slaan de handen ineen. Tijdens de week van de CE geven we graag een podium aan kennisinstellingen gespecialiseerd in verschillende topics binnen circulair bouwen. In een reeks van vier ontbijtsessies delen we de nieuwste inzichten op vier thema’s binnen de circulaire bouweconomie

  Lees meer
  Belastingverschuiving in de Bouw

  Belastingverschuiving in de Bouw

  Circulair bouwen heeft niet alleen op het milieu een grote impact, maar ook op ons als mens. Wat is de waarde hiervan? En, hoe kunnen we deze waarde meten? In dit programma spreken we hierover met diverse experts uit het veld. We geven een voorproefje van de resultaten van het nieuwste onderzoek naar Belastingverschuiving in de Bouw, wat kan de taxshift betekenen voor de transitie naar een circulaire bouweconomie?

  Lees meer
  Afval = grondstof! Ruim 400 basisschoolleerlingen aan de slag met circulaire economie

  Afval = grondstof! Ruim 400 basisschoolleerlingen aan de slag met circulaire economie

  Wij geloven dat iedereen kan meedoen in de circulaire economie: van jong tot oud, of je al professional bent in het vak, nog oriënterend of misschien nog in de schoolbanken zit. De circulaire economie en de uitdagingen daarbij wachten niet en aan de slag doen we het liefst met zijn allen. Daarom slaan we voor de Week van de Circulaire Economie de handen ineen met Stichting Stad & Natuur en het Upcylcecentrum Almere en bieden we vanuit PRICE aan basisschoolklassen aan om een gratis les te volgen over de circulaire economie!

  Lees meer