3 november 2021: workshop een frisse blik – storytelling

19 september 2021

PRICE en REGGS dagen je uit om met een frisse blik naar je ondernemersverhaal te kijken. Met een goed verhaal wil je anderen inspireren en mee laten dromen, maar hoe doe je dat?

De workshop ‘Een frisse blik – Storytelling’ is een van de bijeenkomsten voor het Almeerse MKB over duurzaam ondernemen. Van Loof organiseert deze bijeenkomsten in opdracht van de gemeente Almere. Na aanmelding voor de workshopreeks vragen we een bijdrage van €15. Daarmee dekken we de kosten voor de locaties en een vergoeding voor de sprekers. Je kunt ook naar één of een deel van de workshops komen. Je kunt ook naar één of een deel van de workshops te komen.

De laatste workshop helpen PRICE en REGGS je met het uitdenken van jouw verhaal en hoe dit je helpt bij nieuwe partners aan je verbinden. We gaan onder andere een nieuw product/dienst of manier van presenteren van jouw ondernemersverhaal bedenken aan de hand van associatieoefeningen. Vervolgens gaan de deelnemers hun nieuwe ideeën pitchen aan de groep. Zo geven we jou de middelen en vaardigheden om jouw ondernemersverhaal rijker en vooral deelbaar te maken.

Voor wie?

 • Je bent ondernemer of werkt bij het Almeerse MKB.
 • Je hebt een circulair idee of business case waarmee je iets nieuws (binnen je bedrijf) wilt beginnen.

Wat kun je verwachten?

 • Een activerende en inspirerende bijeenkomst door jonge innovatieve platforms.
 • Je wordt getraind om met een open mindset te luisteren en vertellen.
 • Netwerken met andere Almeerse ondernemers.
 • Onbeperkt koffie en thee tijdens de bijeenkomst.

 

De locatie van de bijeenkomst is in het Upcycle Centrum op de Steiger 113 (1351 AK) in Almere Haven.

 

Wil je hier bij zijn?

Meld je aan via: MKB Workshops | Circulair Ondernemen (google.com)

Woensdag 3 november 2021
10:00 tot 12:00

  Aanbevolen nieuws artikelen:

  Ally bloeit verder.

  Ally bloeit verder.

  Floriade planten op verschillende locaties in Almere beschikbaar | Dank allemaal voor de enthousiaste en overweldigende hoeveelheid aanmeldingen. De inschrijving is inmiddels gesloten. Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt hier de komende week een bericht over.

  Lees meer
  Inspiratie om te lezen, luisteren of te kijken: tips van PRICE!

  Inspiratie om te lezen, luisteren of te kijken: tips van PRICE!

  Heb je al genoten van een vakantie, zit er nog iets in het vooruitzicht of misschien zit je er nog wel middenin op het moment van het lezen van dit stuk. Boekentips zijn altijd handig om erbij te hebben! Deze dagen zien we onszelf het liefst met een inspirerend boek in je hand of een prikkelende podcast in de oren met het zonnetje op ons bol. Dat klinkt fantastisch! Alleen, wat was nou ook alweer die ene podcast? En wat is een goed boek om in weg te duiken? Wij hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet

  Lees meer