Workshopreeks circulaire ondernemers Almere!

19 september 2021

Groen & gezond Almere organiseert een reeks workshops in september tot november.

Zo maak je tijdens de blunder breakfast kennis met de verhalen en lessen van verschillende circulaire ondernemers. Je kunt ook zelf aan de slag bij een van de drie workshops. Op 3 november zal PRICE een workshop geven over story telling.

Benieuwd waar jij bij aan kan sluiten? Kijk snel op de website:

Agenda coalitievorming (almere.nl)

  Aanbevolen nieuws artikelen:

  Bouwen aan eerlijke belastingen

  Bouwen aan eerlijke belastingen

  Zonder belastinghervorming haalt Nederland de circulaire doelstellingen niet. Om circulair bouwen ‘het nieuwe normaal’ te maken, moet het kunnen concurreren met conventionele bouw. Onder het huidige fiscale stelsel is circulair bouwen duurder dan traditioneel bouwen.

  Lees meer
  Hoe is het nu met…? Thomas Siderius over lokale betaalsystemen en zijn favoriete PRICE Challenge.

  Hoe is het nu met…? Thomas Siderius over lokale betaalsystemen en zijn favoriete PRICE Challenge.

  Het mogelijk maken van de circulaire economie, daar werken wij iedere dag aan met een team van professionals. Zo ook Thomas Siderius, die zijn zijn MRA traineeship bij PRICE heeft afgerond en nu als onderzoeker en projectleider werkt voor het Nationaal Programma Samen Nieuw-West, voor de gemeente Amsterdam. Hij onderzoekt daar de potentie van een lokaal betaalsysteem als instrument om een sterker Nieuw-West te creëren op basis van lokale inkoop en geldcirculatie. Wat doet Thomas verder en waar droomt hij van voor in 2030?

  Lees meer