Workshopreeks circulaire ondernemers Almere!

19 september 2021

Groen & gezond Almere organiseert een reeks workshops in september tot november.

Zo maak je tijdens de blunder breakfast kennis met de verhalen en lessen van verschillende circulaire ondernemers. Je kunt ook zelf aan de slag bij een van de drie workshops. Op 3 november zal PRICE een workshop geven over story telling.

Benieuwd waar jij bij aan kan sluiten? Kijk snel op de website:

Agenda coalitievorming (almere.nl)

  Aanbevolen nieuws artikelen:

  Ally bloeit verder.

  Ally bloeit verder.

  Floriade planten op verschillende locaties in Almere beschikbaar | Dank allemaal voor de enthousiaste en overweldigende hoeveelheid aanmeldingen. De inschrijving is inmiddels gesloten. Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt hier de komende week een bericht over.

  Lees meer
  Inspiratie om te lezen, luisteren of te kijken: tips van PRICE!

  Inspiratie om te lezen, luisteren of te kijken: tips van PRICE!

  Heb je al genoten van een vakantie, zit er nog iets in het vooruitzicht of misschien zit je er nog wel middenin op het moment van het lezen van dit stuk. Boekentips zijn altijd handig om erbij te hebben! Deze dagen zien we onszelf het liefst met een inspirerend boek in je hand of een prikkelende podcast in de oren met het zonnetje op ons bol. Dat klinkt fantastisch! Alleen, wat was nou ook alweer die ene podcast? En wat is een goed boek om in weg te duiken? Wij hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet

  Lees meer